ΜΙΓΓΑ ΕΦΗ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερο από 29 έτη.

Η διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και υπεύθυνη σπουδών κα. Μίγγα έχει γεννηθεί και σπουδάσει στον Καναδά και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Aston University (Αγγλία, Birmiham).

Η πολυετής πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών στους μαθητές μας και εξασφαλίζουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις που συμμετέχουν.

Η απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας από τους μαθητές μας δεν αποτελεί τον μοναδικό μας στόχο. Αυτό που προσπαθούμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα είναι να ανοίξουμε τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών μας φέρνοντας τους σε επαφή με τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και σκέψης του λαού που μιλά την γλώσσα που διδάσκουμε.

Είναι δεδομένο ότι ζούμε σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κοινωνία όπου οι απαιτήσεις για τη δημιουργία μιας πετυχημένης καριέρας ολοένα και αυξάνονται. Παράλληλα, όμως, ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων και η γνώση μιας ξένης γλώσσας μας επιτρέπει τη συμμετοχή στην παγκόσμια κοινότητα και τη σύναψη νέων επαφών και σχέσεων. Για τους λόγους αυτούς η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί ανάγκη την οποία καλύπτει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα άρτια και αποτελεσματικά.

Address

Our Address:

ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

GPS:

37.406015794354, 22.719560755959

Telephone:
Email:

-