Περιγραφή επιχείρησης

Γιατί να επιλέξω EFL Kritikou;

 1. Μαθαίνω διασκεδάζοντας! Το μάθημα γίνεται παιχνίδι όταν περιλαμβάνει Videos, μουσική, κίνηση, εκσυγχρονισμένα και ενδιαφέροντα βιβλία (Express Publishing), διαδραστικούς πίνακες, χρήση Smartphone και tablet και κυρίως όταν γίνεται από καθηγητές που αγαπούν τα παιδιά.
 2. Μαθαίνω να μιλάω καλά αγγλικά χωρίς βαρετή γραπτή εργασία στο σπίτι! Στο σχολείο μας μαθαίνουμε στην τάξη με τους συμμαθητές και τους δασκάλους μας παρέα. Στο σπίτι κάνουμε απλά επανάληψη με το i-ebook και παίζουμε με το digibook. Πάρε μέρος κι εσύ στο διαγωνισμό των 3 μεγάλων Clans του EFL Kritikou, φτιάξε το Avatar σου, μάζεψε Elecs και ολοκλήρωσε αποστολές!
 3. Εκπαιδεύομαι στα 21st Century Skills! Εδώ θα μάθω όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να ξεχωρίσει στην αγορά εργασίας αλλά και γενικότερα στη ζωή του! Συνεργασία, ομαδικότητα, δημόσια ομιλία, επίλυση προβλημάτων, διαχείριση χρόνου, ενεργητική ακρόαση, διαχείριση συναισθημάτων είναι κάποιες από τις δεξιότητες που εξασκούν καθημερινά οι μαθητές μας.
 4. Γίνομαι μέλος μια μεγάλης ομάδας που μιλά στα αγγλικά με ευχέρεια σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον! Εδώ μπορώ να εμπιστευτώ το παιδί μου γιατί είναι ασφαλές τόσο μέσα στην τάξη όσο και έξω από αυτήν!
 5. Γίνομαι μέλος μιας μεγάλης δραστήριας οικογένειας! Στο σχολείο μας δεν βαριέσαι ποτέ! Θεατρικές παραστάσεις, πάρτι, events, φιλανθρωπικές δράσεις και εκδρομές κρατούν τους μαθητές μας και τους γονείς τους σε «φόρμα»!

Περιγραφή Υπηρεσιών-προϊόντων

Στο EFL Kritikou oι μαθητές μας αγαπούν τα αγγλικά και έρχονται στο μάθημα με ευχαρίστηση. Μιλούν αγγλικά με αυτοπεποίθηση και φυσικά επιτυγχάνουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας της επιλογής τους.

Στο EFL Kritikou θα βρείτε μια ομάδα καταρτισμένων και συνεχώς μετεκπαιδευόμενων καθηγητών με μεράκι για δημιουργία και μάθηση. Είμαστε μέλος του Europalso Society. Χρησιμοποιούμε εκσυγχρονισμένα βιβλία που συνοδεύονται από ie-books και digibooks. (Express Publishing).

Στο EFL Kritikou οι μαθητές παίρνουν μέρος σε:

 1. Θεατρικές παραστάσεις
 2. Πανελλήνια Projects
 3. Εκπαιδευτικά παιχνίδια
 4. Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον και την φιλανθρωπία
 5. Εκδρομές και
 6. Ποικίλες άλλες δραστηριότητες που στοχεύουν στην εμπέδωση & χρήση των αγγλικών και στην εξάσκηση του public speaking.

Και όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνονται με περιττή γραπτή εργασία στο σπίτι.

Εδώ θα βρείτε:

 • ΔΩΡΕΑΝ νηπιακά τμήματα Nursery για παιδιά 3-5 ετών.
 • Οικονομική Προσφορά στα τμήματα της Junior A.
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης και των δύο προκαταρκτικών τάξεων σε ένα σχολικό έτος (Junior AB one-year course).
 • Δυνατότητα ολοκλήρωσης της D και Ε senior σε ένα χρόνο (Intermediate)
 • Τμήματα ενηλίκων
 • Θερινά τμήματα
 • Ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο μας

Το EFL Kritikou κατανοεί τις οικονομικές συνθήκες της εποχής και προσφέρει ειδικές προσφορές σε πολύτεκνους και ανέργους.

Στο EFL Kritikou μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών, κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς (Eurobank & Piraeusbank) ή μετρητά.

Address

Our Address:

ΨΗΛΟΡΕΙΤΟΥ 8, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

GPS:

37.9695305, 23.624276

Telephone:
Email:

-